43%
  • Bellinzoni Romania Strip Vapor protectiv antigraffiti 1 L

ANTI-GRAFFITI protectiv STRIP VAPOR 25 L (pachet 2 x 25 Lt)

1.002,60 RON 1.775,00 RON
2.005,20 RON / pachet
Acest produs este disponibil spre vanzare doar in pachete de 2 buc.
Costurile de livrare nu sunt incluse
Cod produs - SKU 40979/25
Disponibil cu precomanda

Descriere

Produs pentru protectia fatadelor exterioare, zidurilor si obiectelor decorative (statui, fantani, vase etc.) din piatra naturala (marmura, granit, travertin, pietre calcaroase), caramida, beton etc. impotriva inscriptionarilor graffiti realizate cu vopseluri comune.

Formula sa speciala sigileaza porozitatea materialului si nu permite vopselei sa patrunda in straturile de profunzime. Formeaza o pelicula foarte subtire, imperceptibila la vedere si atingere.

Odata ce suprafata a fost inscriptionata cu vopsea graffiti, acest strat protectiv se indeparteaza foarte usor cu abur, apa fierbinte sau prin actiune mecanica (perie sau buret din otel), indepartand totodata si vopseaua.

Dupa indepartare, suprafata trebuie tratata din nou cu STRIP VAPOR pentru protectie ulterioara.


 - Instructiuni de utilizare:
Suprafata trebuie sa fie curata (detergent Lem-3) si uscata; mucegaiul, crustele, petele trebuie indepartate, in caz contrar eliminarea lor ulterioară ar fi dificila. Se aplica produsul in mod uniform folosind o pensula, trafalet, mop sau cu un pulverizator de joasa presiune. In cazul materialelor foarte absorbante recomandam aplicarea produsului in 2 maini, la interval de 30 minute.

Se lasa sa se usuce la aer, iar dupa 12 ore materialul va fi protejat.
Indicativ, cu 1 litru de produs se pot trata suprafete slefuite peste granulatia 800 intre 5 – 15 m2, in functie de tipul si porozitatea materialului.
Indepărtare: se face cu un jet de abur sau cu apa fierbinte, astfel incat să se dizolve materialul de protectie si, in consecinta, sa se indeparteze vopseaua. In mod alternativ, indepartarea se poate face prin actiune mecanica folosind o perie sau buret din sarma. Daca vopseaua nu este indepartata in totalitate, se poate interveni cu decapantul WALL CLEAN (cod 41309) . După indepartare, aplicarea STRIP-VAPOR trebuie repetata pentru a continua protectia.

# Produs in Italia

 

*Imaginea nu este reprezentativa, produsul putand fi livrat in alt tip de ambalaj.

Ce spun clientii

Detii sau ai utilizat produsul?
Posteaza review

Detalii

SKU
40979/25
Greutate
25.8 kg
Brand
COMANDA
# După plasarea comenzii, veți fi contactat de un operator de vânzări