Autolucidant profesional pentru piatra SUPERLUX E3 20 Lt (pachet 2 x 20 Lt)

1.875,00 RON
3.750,00 RON / pachet
Acest produs este disponibil spre vanzare doar in pachete de 2 buc.
Costurile de livrare nu sunt incluse
Cod produs - SKU 41397/20

Descriere

Solutie autolucidanta ce confera stralucire si intensifica la maximum tonalitatea de culoare a oricarui tip de piatra naturala. 

Protejeaza si lustruieste suprafetelor din marmura, granit, mozaic, cuart si piatra naturala in general, fara sa mai fine nevoie de succesiva lustruire mecanica. Formeaza o pelicula foarte stralucitoare si transparenta, ce nu se ingalbeneste si nu se cojeste in timp. 

SUPERLUX E3 este indicat in mod special pentru lustrurirea canturilor si muchiilor, conferind un puternic efect de stralucire si intensificare a culorii materialelor lustruite pana la granulatia 800.

Formula spray este foarte rapida si eficienta, permitand o mare economie de timp si evitarea folosirii de pensule sau carpe. Permite produsului sa ajunga la unghiurile greu accesibile. 

Produsul are timpi foarte rapizi de uscare. 

Instructiuni de utilizare:

Spray: Pulverizati produsul pe suprafata curata si uscata, fara urme de praf. Lasati sa se usuce cca 5-10 minute.

LichidAplicarea se face direct pe material cu laveta, burete, mop sau prin pulverizator. Apoi se asteapta uscarea pentru a obtine efectul dorit.

Nu recomandam aplicarea pe materiale sintetice cum ar fi plasticul, linoleumul, laminatele etc. A nu se folosi pe pardoseli sau alte suprafete traficate. 

Randament: pentru lustruirea marmurei si granitului slefuite peste granulatia 800, cu 1 kg de produs se pot trata 60-70 m2.

Disponibil in ambalaj de 1,1 lt, 4 lt, 20 lt.

# Produs in Italia*Imaginea nu este reprezentativa, produsul putand fi livrat in alt tip de ambalaj.

Ce spun clientii

Detii sau ai utilizat produsul?
Posteaza review

Detalii

SKU
41397/20
Greutate
31 kg
Brand
COMANDA
# După plasarea comenzii, veți fi contactat de un operator de vânzări