10%

Cristalizant pentru marmura VETRO GLASS 5 L (pachet 4 x 5 Lt)

400,00 RON 445,00 RON
1.600,00 RON / pachet
Acest produs este disponibil spre vanzare doar in pachete de 4 buc.
Costurile de livrare nu sunt incluse
Cod produs - SKU 40052/5

Descriere

Solutie profesionala special conceputa pentru lustruirea si intarirea suprafetelor din marmura, mozaic si marmura recompusa. 

Acum puteti renunta la ceruri sau rasini si puteti opta pentru o solutie de lunga durata, care nu doar reda luciul pretioaselor suprafete din marmura, ci le si intareste, protejandu-le de agresiunile externe!

Bellinzoni VETRO GLASS este produsul ideal pentru repararea suprafetelor uzurate de timp si trafic. Repara zgarieturile si defectele superficiale. 

Formula lichida este mai usor de aplicat si mai sigura pentru operatori decat cristalizantii in pulbere. 

Prin folosirea cu masini specifice, cristalizantul VETRO GLASS provoaca o reactie termochimica prin care se produce topirea superficiala a carbonatului de calciu, substanta aflata in mod natural in compozitia marmurei, care prin combinarea cu un agent vetrificant are ca efect o suprafata sclipitoare si extrem de dura, cu aspect sticlos. 

Tratamentul cu Bellinzoni VETRO GLASS inchide complet porozitatile suprafetei tratate, mentinandu-i aspectul elegant si rezistenta mult mai mult timp.

Recomandam aplicarea cristalizantului VETRO GLASS cu ajutorul unei masini monodisc cum ar fi Bellinzoni Phoenix sau cu o masina de lustruit orbitala.  


Instructiuni de utilizare:

Spalati foarte bine suprafata (recomandam detergentul neutru pentru piatra Bellinzoni LEM 3). In cazul in care pavimentul prezinta murdarie rezistenta recomandam folosirea decapantului Bellinzoni ULTRA STRIPPER. Clatiti foarte bine (nu trebuie sa ramana nicio urma de ceara, murdarie sau grasimi) si asteptati sa se usuce foarte bine. Aplicati VETRO GLASS prin pulverizare, umezind uniform suprafata de tratat (lucrand pe cate 1-2 mp de-odata). Imediat treceti cu masina monodisc Phoenix echipata cu disc din lana de otel sau pad alb pentru cristalizare. Masina monodisc trebuie sa treaca pen suprafata in miscari lente, in modul acesta VETRO GLASS se va usca pe suprafata generand reactia termochimica de cristalizare. 

Daca se doreste potentarea stralucirii si protejare suplimentara a suprafetei, recomandam aplicarea la final a unui strat de ceara parfumata lichida Bellinzoni RR/1

In cazul in care pavimentul prezinta urme de zgarieturi profunde , inainte de cristalizare se recomanda slefuirea cu discurile pad diamantate din gama FIBRALUX sau dischetele diamantate DIAZONE. 

Recomandam ca pentru cristalizarea marmurei de culoare alba se se foloseasca paduri pentru cristalizare si nu discuri din buret de otel.

Evitati scurgerile de produs din flacon pe suprafete intrucat le pot deteriora.

Pentru rezultate optime, recomandam recristalizarea suprafetelor folosindu-se intotdeauna produsul din gama initiala. 

     # Cu un 1lt de produs se pot trata 80-100 mp

  • Disponibil in ambalaj de 750 ml.1 Lt, 5 Lt, 25 Lt. 

# Produs in Italia

 

*Imaginea nu este reprezentativa, produsul putand fi livrat in alt tip de ambalaj


Ce spun clientii

Detii sau ai utilizat produsul?
Posteaza review

Detalii

SKU
40052/5
Greutate
5.4 kg
Brand
COMANDA
# După plasarea comenzii, veți fi contactat de un operator de vânzări