10%

Detergent Acid Extra Forte BERT 27 concentrat 1 L (pachet 6 x 1 Lt)

56,70 RON 63,00 RON
340,20 RON / pachet
Acest produs este disponibil spre vanzare doar in pachete de 6 buc.
Costurile de livrare nu sunt incluse
Cod produs - SKU 40336
Disponibil cu precomanda

Descriere

ellinzoni Bert 27 detergent acid extra concentrat pentru granit, ceramica, gres, teracota, beton si suprafete nelustrite in general. 

Eficace impotriva ruginei. Ideal pentru podelele murdare de ulei si grasimi, pentru indepartarea rezidurilor de ciment, saruri, eflorescente si depozite saline.

Se utilizeaza pentru curatarea suprafetelor cu murdarie foarte rezistenta, cu pete de rugina sau depozite de nitrat de potasiu. 

Formeaza o spuma bogata ce nu curge, deci este ideal pentru curatarea post-constructor a suprafetelor verticale (pereti acoperiti cu placi sau lastre). 

Instructiuni de utilizare:

Pentru pardoseli: diluati 10/20 ml de BERT 27 intr-un litru de apa apoi aplicati solutia cu ajutorul unui mop; lasati sa actioneze 5-10 minute si apoi frictionati cu o perie cu peri din nyon sau paduri abrazive ori cu un mop. Daca este necesar, folositi o masina monodisc (la 150-250 rpm) echipata cu pad abraziv rosu sau verde. La final, clatiti cu apa din abundenta. Daca este necesar, repetati operatiunea. Asigurati-va ca la final nu raman resturi de solutie pe suprafata.

Pentru aplicare verticala: aplicati solutia si frictionati cu o perie. La final, clatiti foarte bine cu apa din abundenta (eventual utilizand jet de apa). 

  • Disponibil in ambalaj de 1 Kg, 5 Kg, 25 Kg
  • Produs in Italia

  • Produs in Italia

*Imaginea nu este reprezentativa, produsul putand fi livrat in alt tip de ambalaj.

Ce spun clientii

Detii sau ai utilizat produsul?
Posteaza review

Detalii

SKU
40336
Categorii
Greutate
1.1 kg
Brand
COMANDA
🤝🏻După plasarea comenzii, veți fi contactat de un operator de vânzări