Impermeabilizant antichizant cu efect de umed pentru pietre ANTIK 1 L (pachet 6 x 1 Lt)

338,00 RON
2.028,00 RON / pachet
Acest produs este disponibil spre vanzare doar in pachete de 6 buc.
Costurile de livrare nu sunt incluse
Cod produs - SKU 40205
Disponibil cu precomanda

Descriere

Solutie pentru impermeabilizat si antichizat marmura, granit, alte pietre naturale. 

Protejeaza piatra de pete de grasimi, uleiuri, umezeala etc.

Confera suprafetei tratate un placut aspect umed-satinat. 

Ideal pentru suprafete sablate, buciardate, fiamate, scapitate. Poate fi folosit si pe materiale periate si, in functie de efectul estetic dorit, chiar pe suprafete polishate. 

Probele efectuate in laborator demonstreaza rezistenta produsului la radiatiile UV. Piatra tratata nu isi schimba culoarea nici dupa expunere indelungata la radiatiile solare.

Previne formarea mucegaiului.

Instructiuni de utilizare:

Pregatirea suportului: suprafata de tratat trebuie sa fie complet uscata si curata, fara urme de praf; eventualele pete, mucegaiuri si eflorescente trebuie sa fie curatate inainte de aplicarea tratamentului, in caz contrar indepartarea lor ulterioara va fi mult mai dificila.
Aplicare: pensula, trafalet, mop, laveta curata si uscata. Se recomanda, atunci cand este posibil, aplicarea ANTIK cu ajutorul unei pensule, deoarece permite o mai precisa patrundere a tratamentului. Aplicati ANTIK exercitand o usoara presiune pentru a permite patrunderea in fisuri, unghiuri si cavitatile materialului. In timpul aplicarii produsului si al uscarii suprafetei, temperatura suportului trebuie sa fie intre 10 si 30°C. In cazul in care tratati pardoseli cu sistem de incalzire, debransati sistemul de incalzire si asteptati ca piatra se se raceasca inainte de a aplica ANTIK.

Randament: Pentru protejarea marmurei si granitului lustruite peste granulatia 800, cu un litru de produs de pot trata cca. 30 - 40 mp. In cazul pietrelor calcaroase, poroase, mozaic etc., marmura si granit lustruite pana in granulatia 800, cu un litru de produs se pot trata cca 10 - 15 mp. 

# Produs in Italia

 

*Imaginea nu este reprezentativa, produsul putand fi livrat in alt tip de ambalaj.

Ce spun clientii

Detii sau ai utilizat produsul?
Posteaza review

Detalii

SKU
40205
Greutate
1.1 kg
Brand
COMANDA
# După plasarea comenzii, veți fi contactat de un operator de vânzări