Impermeabilizant marmura, granit, piatra EFECT NATURAL IDEA HP Bellinzoni 5 L (pachet 4 x 5 Lt)

798,00 RON 945,00 RON
3.192,00 RON / pachet
Acest produs este disponibil spre vanzare doar in pachete de 4 buc.
Costurile de livrare nu sunt incluse
Cod produs - SKU 40191/5

Descriere

Lac impermeabilizant transparent folosit pentru protejarea suprafetelor, cladirilor, si artefactelor din marmura, granit, travertin, onix, ardezie, sandstone, limestone, caramida, piatra comuna si beton impotriva infiltratiilor de apa, ulei, grasimi alimentare si umiditate.

Excelent nivel de ancoraj inclusiv la suprafetele lustruite, lasa suportul tratat sa respire; patrunde in profunzimea pietrei, nu-i schimba culoarea originala; nu creeaza pelicule inestetice; catalizeaza in interiorul pietrei, asigurand un nivel excelent de protectie. 
Probele efectuate in laborator demonstreaza rezistenta IDEA HP la radiatiile UV. Piatra tratata nu isi schimba culoarea nici dupa expunere indelungata la radiatiile solare.

Previene formarea mucegaiului si protejeaza suprafetele tratate de efectele ciclului inghet-dezghet.

Lasa suprafata tratata cu un intens efect perlant.

Ideal pentru suprafetele situate in bucatarii, intrucat IDEA HP este certificat "Food Safe" pentru contactul accidental cu alimentele.

    Instructiuni de utilizare:

Pregatirea suportului: suprafata de tratat trebuie sa fie complet uscata si curata; eventualele pete, mucegaiuri si eflorescente trebuie sa fie curatate inainte de aplicarea tratamentului, in caz contrar indepartarea lor ulterioara va fi mult mai dificila.
Aplicare: pensula, trafalet, mop. Se recomanda, atunci cand este posibil, aplicarea cu ajutorul unei pensule, deoarece permite o mai precisa patrundere a tratamentului. Aplicati IDEA HP Bellinzoni exercitand o usoara presiune pentru a permite patrunderea in fisuri, unghiuri si cavitatile materialului. Este, de asemenea, posibila aplicarea produsului cu ajutorul unui pulverizator de joasa presiune, de la o distanta de 20-25 cm fata de suprafata, avand grija sa se indeparteze prin tamponare cu un burete sau carpa solutia in exces, pentru ca aceasta sa nu se scurga formand dare. Lasati produsul sa se usuce la aer si suprafata va fi protejata. In cazul in care dupa aplicare constatati ca a ramas produs in exces pe suprafata, indepartati-l frecand cu o carpa inmuiata in produs si apoi tamponand suprafata cu o carpa curata si uscata. In timpul aplicarii produsului si al uscarii suprafetei, temperatura suportului trebuie sa fie intre 10 si 30°C. In cazul in care tratati pardoseli cu sistem de incalzire, debransati sistemul de incalzire si asteptati ca piatra se se raceasca inainte de a aplica IDEA HP.

Randament: Pentru protejarea marmurei si granitului, cu un Kg de produs se pot trata cca. 15 - 25 mp, in functie de tipologia si gradul de finisare a materialului. In cazul pietrelor calcaroase, mozaic etc., cu un Kg de produs se pot trata cca 10 - 15 mp. 

  Disponibil in ambalaj de 0,25 kg, 1 Kg, 5 Kg, 25 Kg si  200 Kg

  # Produs in Italia

   

  En-gros login


  *Imaginea nu este reprezentativa, produsul putand fi livrat in alt tip de ambalaj.

  Ce spun clientii

  Detii sau ai utilizat produsul?
  Posteaza review

  Detalii

  SKU
  40191/5
  Greutate
  5.4 kg
  Brand
  COMANDA
  # După plasarea comenzii, veți fi contactat de un operator de vânzări