23%

Impermeabilizant protectiv pentru piatra interior exterior IDEA DARK 25 Lt (pachet 2 x 25 Lt)

5.625,00 RON 7.375,00 RON
11.250,00 RON / pachet
Acest produs este disponibil spre vanzare doar in pachete de 2 buc.
Costurile de livrare nu sunt incluse
Cod produs - SKU 40206/DA/25

Descriere

 • Impregnant protectiv pentru tratarea marmurei, granitului si altor pietre naturale, fie lustruite, fie fiamate, sablate, scapitate etc. Special creat pentru pietre poroase de culoare inchisa sau neagra.

  IDEA DARK intensifica nuanta naturala a pietrei si permite mascarea zgarieturilor si defectelor pietrelor negre/inchise la culoare

  Poate fi aplicat pe suprafete situate la interior sau exterior, nu se ingalbeneste, patrunde in profunzimea pietrei, nu creeaza pelicule inestetice si lasa piatra sa respire.

  Impermeabilizeaza suprafata tratata, este rezistent la razele UVprevine formarea mucegaiului si eflorescentelor.  

  Instructiuni de utilizare:

  Pregatirea suportului: Suprafata trebuie sa fie curata (se recomanda folosirea detergentului neutru LEM-3) si uscata; mucegaiul, crustele, petele trebuie indepartate, in caz contrar eliminarea lor ulterioară fiind dificilă. Se recomanda curatarea acestora cu detergentul "ULTRA-STRIPPER".

  Aplicare: Se aplica produsul cu o pensula, trafalet, mop  sau cu un pulverizator de joasă presiune, la o temperatura de 10-30°. Se elimina eventualul exces cu un burete sau tamponand cu o cârpă uscată. Recomandam o atentie deosebita in eliminarea eventualului exces pentru a evita formarea de urme sau pete inestetice. Lăsați suprafata să se usuce complet, iar materialul va fi protejat. Recomandam aplicarea produsului in mai multre straturi daca este necesar, pana la completa saturare a suprafetei. Pe materialele foarte poroase recomandam aplicarea a cel putin doua straturi, la interval de 2 ore. Nu diluati produsul. Aplicati doar pe materiale complet uscate. In cazul artefactelor de mici dimensiuni, produsul poate fi aplicat prin imersiune completa. 

  Randament:  In cazul pietrelor lustruite, cu 1 lt se pot trata cca 15-20 mp. In cazul pietrelor extrem de poroase, cu 1 lt se pot trata cca 10 mp.

  • Disponibil in ambalaj de 250 ml, 1 Lt, 5 Lt, 25 Lt.

REV


*Imaginea nu este reprezentativa, produsul putand fi livrat in alt tip de ambalaj.

Ce spun clientii

Detii sau ai utilizat produsul?
Posteaza review

Detalii

SKU
40206/DA/25
Greutate
25.8 kg
Brand
COMANDA
# După plasarea comenzii, veți fi contactat de un operator de vânzări