Impermeabilizant protectiv pentru piatra interior exterior NEGRU IDEA BLACK 250 ml (pachet 12 x 250 ml Lt)

88,00 RON
1.056,00 RON / pachet
Acest produs este disponibil spre vanzare doar in pachete de 12 buc.
Costurile de livrare nu sunt incluse
Cod produs - SKU 40206/NE/025

Descriere

Impregnant protectiv hidro si oleofug de culoare neagra pe baza siliconica pentru tratarea marmurei, granitului si altor pietre naturale negre.

Penetreaza cu usurinta in porozitatile pietrei, intensificand culoarea neagra, efect ce rezista in timp, chiar si pe suprafetele externe

Poate fi aplicat si pe pietre lustruite, care sunt rezistente la coloranti. Nu creeaza pelicule inestetice.

  • IDEA BLACK protejeaza impotriva infiltratiilor de apa sau substante uleioase, intensifica nuanta naturala a pietrei si permite mascarea zgarieturilor si defectelor pietrelor negre
  • IDEA BLACK rezista la radiatiile UV si are efect antistatic, ceea ce permite mentinerea suprafetei tratate curate pentru mai mult timp. 

Instructiuni de utilizare:

Pregatirea suportului: Suprafata trebuie sa fie curata (se recomanda folosirea detergentuli neutru "LEM-3" si uscata; mucegaiul, crustele, petele trebuie indepartate, in caz contrar eliminarea lor ulterioară fiind dificilă. Se recomanda curatarea acestora cu detergentul "ULTRA-STRIPPER".

Aplicare: Se aplica produsul cu o pensula sau trafalet, la o temperatura de 10-30°. Se lasa suprafata sa se usuce timp de 12/24 de ore. Odata uscata suprafata, se indeparteaza excesul de produs folosind o carpa curata sau un burete. Recomandam o atentie deose

bita in eliminarea eventualului exces pentru a evita formarea de urme sau pete inestetice. Procesul de polimerizare completa a produsului pe suprafata tratata poate dura pana la 7 zile. Nu diluati produsul. Aplicati doar pe materiale complet uscate.


RandamentIn cazul pietrelor lustruite, cu 1 Kg se pot trata cca 15-20 mp. In cazul pietrelor extrem de poroase, cu 1 Kgse pot trata cca 10 mp. 

  • Disponibil in ambalaj  250 l, 750 ml, 5 lt, 25 lt.REV

*Imaginea nu este reprezentativa, produsul putand fi livrat in alt tip de ambalaj.

Ce spun clientii

Detii sau ai utilizat produsul?
Posteaza review

Detalii

SKU
40206/NE/025
Greutate
0.3 kg
Brand
COMANDA
# După plasarea comenzii, veți fi contactat de un operator de vânzări