6%

Impermeabilizant protectiv PREMIUM pentru piatra interior exterior IDEA GOLD 5 L (pachet 3 x 5 Lt)

1.370,00 RON 1.470,00 RON
4.110,00 RON / pachet
Acest produs este disponibil spre vanzare doar in pachete de 3 buc.
Costurile de livrare nu sunt incluse
Cod produs - SKU 40189/5

Descriere

Solutie impermeabilizanta cu nivel exceptional de eficienta gratie formulei nanotehnologice,  folosit pentru protejarea suprafetelor din marmura, granit si alte pietre, inclusiv mozaic, de o gama larga de pete.

Produs proiectat sa-si mentina eficienta pentru perioade extinse de timp, mai mari decat impermeabilizantii strandard.

Formula transparenta, asigura nivel maxim de protectie pentru toate suprafetele din piatra impotriva infiltratiilor de apa, ulei, grasimi alimentare, umiditate etc.

Ideal inclusiv pentru suprafetele lustruite.

IDEA GOLD lasa suportul tratat sa respire; patrunde in profunzimea pietrei, nu-i schimba culoarea originala; nu creeaza pelicule inestetice; catalizeaza in interiorul pietrei, asigurand un nivel excelent de protectie.

Blocheaza formarea de salinitati si eflorescente pe suprafata tratata.

Gratie formulei exclusive are proprietati consolidante, prevenind sfaramarea pietrelor delicate si consolidandu-le.

Probele efectuate in laborator demonstreaza rezistenta produsului la radiatiile UV. Piatra nu isi schimba culoarea si nu se deterioreaza nici dupa perioade lungi de expunere la radiatii UV. 

IDEA GOLD impiedica formarea de mucegai pe suprafata pietrei.

Reduce considerabil iesirea la suprafata a salinitatilor prezente in substrat sau in piatra insasi.

FOOD SAFE(*): produsul IDEA GOLD a fost testat pentru contactul cu alimentele conform standardelor normative italiene si europene, in baza DMn 258 din 21.12.2010 si a regulamentului CE 1935/2004; produsul a trecut cu succes testele, fiind certificat in acest sens.


Instructiuni de utilizare:

Pregatirea suportului: suprafata trebuie sa fie complet uscata si curata; eventualele pete, mucegaiuri si eflorescente trebuie sa fie curatate inainte de aplicarea tratamentului, in caz contrar indepartarea lor ulterioara va fi mult mai dificila.

Aplicare: pensula, trafalet, pulverizator, mop, laveta. Se recomanda, atunci cand este posibil, aplicarea cu ajutorul unei pensule, deoarece permite o mai precisa patrundere a tratamentului. Aplicati IDEA GOLD exercitand o usoara presiune pentru a permite patrunderea in fisuri, unghiuri si cavitatile materialului. Este, de asemenea, posibila aplicarea produsului cu ajutorul unui pulverizator de joasa presiune, de la o distanta de 20-25 cm fata de suprafata, avand grija sa se indeparteze prin tamponare cu un burete sau carpa solutia in exces, pentru ca aceasta sa nuse scurga formand dare. Lasati produsul sa se usuce la aer si suprafata va fi protejata. In cazul in care dupa aplicare constatati ca a ramasprodus in exces pe suprafata, indepartati-l frecand cu o carpa inmuiata in produs si apoi tamponand suprafata cu o carpa curata si uscata. In timpul aplicarii produsului si al uscarii suprafetei, temperatura suportului trebuie sa fie intre 10 si 30°C. In cazul in care tratati pardoseli cu sistem de incalzire, debransati sistemul de incalzire si asteptati ca piatra se se raceasca inainte de a aplica IDEA GOLD.


Randament: In cazul marmurei si granitului, cu un litru de produs se pot trata 15 - 25 m2, in functie de tipopogia si finishul materialului. In cazul pietrelor calcaroase sau mozaicului, cu un litru de produs se pot trata 10 - 15 m2 de material. 

# Produs in Italia

Disponibil in ambalaj de 250 ml, 1 L, 5 L, 25 L. 

*Imaginea nu este reprezentativa, produsul putand fi livrat in alt tip de ambalaj.

Ce spun clientii

Detii sau ai utilizat produsul?
Posteaza review

Detalii

SKU
40189/5
Greutate
5.4 kg
Brand
COMANDA
# După plasarea comenzii, veți fi contactat de un operator de vânzări