10%

Mastic SUPER TRANSPARENT LICHID 1 Kg Astra 24K (pachet 12 x 1,2 Kg)

128,70 RON 143,00 RON
1.544,40 RON / pachet
Acest produs este disponibil spre vanzare doar in pachete de 12 buc.
Costurile de livrare nu sunt incluse
Cod produs - SKU 41025

Descriere

Mastic bicomponent, foarte transparent, pentru a lipi, umple, etanșa marmura și pietrele naturale. Este indispensabil pentru lucrări pe suprafete din marmură sau pietre deschise la culoare (exemplu travertinul când doriți să accentuați efectul de transparență – efectul de sticlă, obtinut făcând vizibile în profunzime gaurile caracteristice). Puterea adezivă excelentă, combinată cu transparența perfectă, face ca ASTRA 24K să fie produsul ideal pentru îmbinarea bucătilor de marmură și pietre deschise la culoare, i n cazul carora aspectul cristalin al masticului este un factor nu doar privilegiat, ci indispensabil. Odată intărit complet (in jur de 3 ore la o temperatură minimă de 15-20°), masticul poate fi slefuit sau lustruit. Este rezistent la majoritatea produselor chimice: uleiuri, grăsimi, detergenti, solventi. Dacă se doreste obtinerea efectului de “sticlă colorata”, se pot adauga colorantii nostri speciali pentru masticuri, ce nu afectează puterea de lipire (cod 41245/xx: alb, galben, rosu, maro, negru)
 se foloseste pentru suprafetele orizontale  pentru operatiuni de chituire, lipire, umplere etc.

Catalizator cod SKU  41025/C inclus.

Utilizare: Nu se diluează, este gata de folosire. Daca se doreste adugarea de coloranti, acestia trebuie inglobati inainte de adăugarea catalizatorului. Suprafața care trebuie lipită sau chituită trebuie să fie foarte curată si uscată. Se adaugă intăritor 2% din masa totală a masticului, apoi se amestecă până se obține o pastă omogenă și se aplică folosind o spatulă.

Sugestie pentru utilizare și recomandări: Puteti utiliza un procent mai mic sau mai mare de calizator pentru a accelera sau încetini catalizarea. Recomandăm efectuarea unei probe cu o cantitate mică de produs anterior aplicării. După ce a fost amestecat cu catalizatorul, produsul poate fi lucrat pentru o perioadă maximă de 15 minute (la 20 ° C). Nu catalizati tot produsul in acelasi timp pentru a preveni efectul in masă, care accelerează intarirea produsului.

*Imaginea nu este reprezentativa, produsul putand fi livrat in alt tip de ambalaj.

Ce spun clientii

Detii sau ai utilizat produsul?
Posteaza review

Detalii

SKU
41025
Greutate
1.25 kg
Brand
COMANDA
# După plasarea comenzii, veți fi contactat de un operator de vânzări