12%

Protectiv impregnant cu efect umed pentru pietre nelustruite IDEA STONAGER 25 L (pachet 2 x 25 L)

5.970,00 RON 6.825,00 RON
11.940,00 RON / pachet
Acest produs este disponibil spre vanzare doar in pachete de 2 buc.
Costurile de livrare nu sunt incluse
Cod produs - SKU 40187/25

Descriere

Produs profesional pentru reimprospatarea culorii, antichizarea si impermeabilizarea pietrelor naturale (marmura, granit, travertin etc.) si artificiale. 

Utilizare mai ales pe pietre nelustruite, cu finish sablat, buciardat, fiamat, scapitat, periat etc.

IDEA STONAGER protejeaza impotriva petelor cauzate de uleiuri, grasimi alimentare si nealimentare, umezeata etc.

Previne formarea mucegaiului.

Confera pietrei efect umed - satinat.

IDEA STONAGER este certificat pentru contactul cu alimentele in baza standardelor internationale (certificat disponibil la cerere).


Instructiuni de utilizare:

Pregatirea suportului: suprafata trebuie sa fie complet uscata si curata; eventualele pete, mucegaiuri si eflorescente trebuie sa fie curatate inainte de aplicarea tratamentului, in caz contrar indepartarea lor ulterioara va fi mult mai dificila.

Aplicare: aplicati IDEA STONAGER fara diluare, in mod uniform, cu ajutorul unei lavete din bumbac sau microfibra sau al unei ustensile (pensula, trafalet, mop, suport cu manson), cu grija sa nu creati exces de produs. In cazul materialelor foarte poroase ori daca se doreste intensificarea suplimentara a culorii pietrei, aplicati un al doilea strat de IDEA STONAGER la interval de 1 - 2 ore de la prima aplicare. In cazul in care constatati ca ati aplicat produs in exces, il puteti indeparta frecand cu o laveta din microfibra in termen de 30 - 60 minute de la aplicare. In cazul aplicarii pe pavimente, asteptati minim 24 de ore inainte de a pasi pe suprafata.

Randament: in cazul granitului nelustruit, cu un litru de produs se pot trata indicativ 8 - 12 m2 de material, in functie de tipul si finishul materialului.

Disponibil in ambalaj de 250 ml, 1 L, 5 L, 25 L.  

# Produs in Italia

Pentru articolele disponibile in 7-10 zile de la comanda se solicita plata anticipata. Dupa plasarea comenzii veti fi contactat de catre un operator de vanzari.

*Imaginea nu este reprezentativa, produsul putand fi livrat in alt tip de ambalaj.

Ce spun clientii

Detii sau ai utilizat produsul?
Posteaza review

Detalii

SKU
40187/25
Greutate
26 kg
Brand
COMANDA
# După plasarea comenzii, veți fi contactat de un operator de vânzări