23%

SUPER CRYSTAL praf lustruit marmura 5 Kg (pachet 3x 5Kg)

373,50 RON 490,00 RON
1.120,50 RON / pachet
Acest produs este disponibil spre vanzare doar in pachete de 3 buc.
Costurile de livrare nu sunt incluse
Cod produs - SKU 41396/GA/5

Descriere

Cristalizant profesional sub forma de pulbere pentru lustruirea finala sau relustruirea pardoselilor din marmura, marmura recompusa, mozaic (terrazzo), limestone. Produsul actioneaza doar pe materiale calcaroase.

Super Crystal Marmura intareste suprafata, protejand-o de zgarieturi si urme, conferindu-i o stralucire de durata si redand frumusetea naturala a pietrei.

Super Crystal Marmura este produsul ideal pentru refacerea podelelor uzurate de timp sau traficul intens.

Super Crystal Marmura permite, de asemenea, intarirea si consolidarea suprafetelor pentru a le proteja de traficul intens.

Instructiuni de utilizare:

Distribuiti manual produsul pe suprafata de tratat, in forma circulara, acoperind circa 2 m2. Pozitionati masina monodisc echipata cu disc pad din fibra naturala pentru cristalizat deasupra pulberii. 

Umeziti pavimentul cu apa folosindu-va de rezervorul masinii monodisc sau de un pulverizator. Daca pe parcursul lucrului este necesar, veti adauga apa sau produs pe suprafata de lucru. Mixul de apa si SUPER CRYSTAL s-ar putea imprastia pe zonele periferice in timpul lucrului, deci protejati covoarele, peretii, mobilierul si obiectele de decor din apropiere. 

Suprafata de lucru va fi de cate 1-2 m2 odata. NU LASATI IN NICIUN CAZ CA MIXUL DE APA SI PULBERE SUPER CRYSTAL SA SE USUCE PE PAVIMENT!

Dupa ce ati trecut de 3-4 ori cu masina monodisc pe suprafata de lucru de 1-2 m2, uscati zona cu un aspirator de lichide pentru a verifica nivelul de stralucire. Odata atins nivelul de stralucire dorit, continuati lucrul pe alta zona de 1-2 m2. 

Clatiti bine pavimentul asigurandu-va ca orice urma de produs a fost indepartata, cu atentie deosebita la rosturi.

Daca este necesar, repetati operatiunea de cristalizare pana ce s-a obtinut nivelul de stralucire dorit. 

La final, clatiti inca odata cu apa curata si un detergent alcalin cum ar fi ULTRA STRIPPER (pentru neutralizare) si asteptati sa se usuce. 

Randament: 40-50MP/1 Kg in functie de cat de absorbant este materialul

Disponibil in ambalaj de 1 Kg, 5 Kg, 25 Kg

# Produs in Italia


*Imaginea nu este reprezentativa, produsul putand fi livrat in alt tip de ambalaj

Ce spun clientii

Detii sau ai utilizat produsul?
Posteaza review

Detalii

SKU
41396/GA/5
Greutate
5.2 kg
Brand
COMANDA
# După plasarea comenzii, veți fi contactat de un operator de vânzări